Referencer

Referencer for tømrerarbejde udført af Kirkekrogen Tømrerforretning

Pool overdækning, Degneløkken, Ullerslev.

Med en pool overdækning får du fuld udnyttelse af poolen året rundt. Derudover er en pool overdækning med til at holde på varmen og bringe omkostningerne ved opvarmning ned. Vedligeholdelsen af poolen bliver mindsket betydeligt, da poolen ikke længere bliver udsat for nedfaldne blade og insekter.


Ny altan, Haveskovvej, Rynkeby.

At få lavet en altan f.eks. ud fra dit soveværelse er en nem og billig måde at få ekstra livskvalitet på. Den mængde penge du giver ud på en altan bliver hurtigt opvejet af at fornøjelse det er at gå ud en sommermorgen og nyde vejret. Den behøver ikke at være stor og bekostelig, men bare der er plads til at du kan stå eller sidde og nyde udsigten over din have og omegnen, kan gøre en stor forskel i at føle der er lidt ekstra luksus i hverdagen.


Ny tilbygning, Jylland.

Der er uanede muligheder for hvad du kan bruge en ny tilbygning til. Ofte kan det gøre forskellen om du har nok plads i dit hjem og ikke behøver at tænke på at flytte. Det er også oplagt at gøre huset større i takt med at familien vokser. På den anden side er en ny tilbygning en oplagt mulighed for at gøre plads til en ny hobby i dit otium, hvis du er kommet dertil i dit liv.

Der er også den mere praktiske fordel at det kan øge husets værdi betydeligt.

Tilbygning, Brørup.


Udestue, Brøndby.

En udestue er en oplagt mulighed for at udvide stuen eller køkkenet og få naturen tættere på. Mange føler også at de får mere glæde af sommeren, på trods af regn og køligere temperaturer, som det danske sommervejr jo er kendt for.

Mulighederne for udformningen af en udestue er mange og der er rig mulighed for at få udestuen præcis som du har behov for og den kan laves så den passer til huset arkitektur og din smag. Det kan være at den ene side skal være helmuret for at undgå udsyn fra naboen. Eller måske vil du have en udestue kun i glassektioner og få huset til at gå i et med naturen og som kan åbnes helt eller delvist op om sommeren.


Montering af cumaru hårdtræsgulv som skibsplank.

Her ses Cumaru anvendt i udførelsen af et klassisk skibsplankegulv, der kendetegnes ved en sort gummifuge mellem plankerne der giver boligen et elegant og maritimt look. Cumaru er en træsort der karakteriseres som hårdt træ, da det er tæt og modstandsdygtig. Det bruges derfor også tit udendørs til f.eks terasser.


Ny 1. sals projekt færdigt Karseløkken, Nyborg.

Kunden her fik udføret en ny 1 sal i forbindelse med ombygning fra lav rejsning til høj rejsning, og opførelse af kvist.

Hvis du alligevel skal have nyt tag på dit etplanshus, kunne det være oplagt at få bygget en ny førstesal i samme ombæring. Du får mere plads og omkostninger ved at få huset udvidet med en ny førstesal er tit hentet hjem, ved det som husets værdi bliver øget med.

Har huset allerede en førstesal og mangler du alligevel plads og vil gerne vil blive boende? Så kan det være en mulighed enten at hæve hele taget eller hæve tagets rejsning. På den måde får du bedre mulighed for at udnytte pladsen, da problemet med stråvægge tit er at er svært at have plads til større møbler.

En kvist giver mere rummelighed og giver bedre udnyttelse af gulvarealet.


Opførelse af nyt anneks Birketvedvej, Marslev.

Med et anneks for du et ekstra plads og mulighed for at skabe et frirum væk fra resten af boligen. Placer dit anneks som her med en naturskøn udsigt.